Hoppa till innehåll
Hyra-bord-och-stolar-banner

Hyr bord och stolar i Grums

Hyr bord och stolar i Grums från Kalasbra.se som har allt möjligt från partytält, PA-system, discolampor, Ljudanläggningar, Karaoke och Photobooths dem hyr ut. Att hyra bord och stolar är enkelt och billigt, och du hämtar upp alla borden och stolarna i Karlstad på vårt lager. Vi har även möjlighet att köra ut sakerna till dig, men vi tar extra betalat för detta naturligtvis.

Vad kostar det att hyra bord och stolar i Grums?

Vi har överlägset billigast priser i inte bara Grums, Värmland utan troligtvis hela Sverige. Vi tar 150 kr per sett med 1 bord och 6 stolar till dem. Men ju fler bord och stolspaket man hyr utav oss, ju mera i rabatt får man också. Vi vill ha nöjda kunder som inte stressar vid viktiga tillfällen så som bröllop, student och födelsedagsfiranden, så vi kör en 1.5 dygns taxa på en hel helg.

Detta inbär istället för att du ska beta 150 kr per bord och stol paket om dygnet, så hyr du fre-sön för ett fast pris. På så vis behöver du inte jäkta med att packa upp och ned alla klappstolarna och borden bara för att spara en eller två dygnshyror. Det samma gäller för hela festpaket med partytält, PA-system, ljuseffekter osv.

Vad är det för festmöbler vi hyr ut?

Det festmöbler vi hyr ut i Grums är väldigt robusta hopfällbara bord, och hopfällbara klappstolar som är betydligt robusta än det som det flesta andra hyr ut. Vi har köpt in bord och stolar av kvalitet från början, som klarar av både mycket vikt, står stabilt men också stolar som är skona att sitta på. Nedan har du några bilder på det stolarna och borden som du kan hyra utav oss:

Hyra-hopfällbara-bord-och-klappstolar
Hyr-Stolar
Hyr-BORD

Vart i Grums har vi våran uthyrning?

All våran uthyrning av bord och stolar sker i Karlstad, ute på Gräsdalen. För dem som bor i Grums kan vi i vissa fall erbjuda uthyrning med hemleverans och att vi hämtar tillbaka allting. Detta tar vi naturligtvis en en avgift för, plus att vi tar en avgift per mil. Priset för detta sätts individuellt beroende på hur mycket ni hyr av oss. Men vi försöker alltid sätta ihop hela paket där vi ska erbjuda priser som ingen annan kan göra.

Hur bokar jag bord och stolar av oss?

All våran bokning av bord och stolar sker via en hemsida som heter Hygglo.se. Du behöver alltså inte åka till Karlstad från Grums för att boka av oss, utan kan göra det i lugn och ro hemifrån. Vill du ha mera information av oss kan du kontakta oss via våran huvudhemsida Kalasbra.se. Där finner ni både telefonnummer, kontaktformulär och adress ni hämtar upp allt ifrån när ni hyr utav oss.

Hur många sittplatser med bord hyr vi ut?

Vi har totalt ca 100 stolar och 22 stycken bord på lager. Beroende lite på säsong så kan det vara mindre som finns tillgängligt just nu, då vi redan kan hyrt iväg delar av vårat lager. Vid tillfällen så som midsommar och studenten så har vi väldigt mycket bokningar, och då är det risk att vi inte har några lediga bord och stolar överhuvudtaget.

Hur långt innan bör jag boka?

Som vi tidigare var inne på så är vissa tider om året mer hektiska än andra, och många hyr bord och stolar till bröllop, midsommar och studentfiranden. Vi skulle starkt rekommendera att du senast tidig vår bokar stolarna och bord av oss, då det i början av sommaren är helt enkelt helt uppbokat redan. Detta gäller också sådant som hyra ljud, hyra partytält, hyra karaoke och allt annat du kan hyra till fest.